ДЕТОКСИКАЦИЯ-ЙОННА ТЕРАПИЯ


(Възстановяване нормалната жизненост и функционалност на човешкия организъм при домашни условия)
ДЕТОКСИКАТОРЪТ е високотехнологичен китайски уред, който чрез водна детоксикация (йонна терапия) спомага за пречистване на човешкия организъм от вредните вещества (токсини, шлаки и др.). Може да го използвате при домашни условия, тъй като не изисква някаква специална квалификация или специализация.
При съвременния начин на живот е неизбежно попадането на отровни вещества в нашия организъм чрез хранителните продукти, водата, замърсения въздух и т.н. Всеки от нас носи в тялото си токсини от 3 до 20 кг., в зависимост от начина на живот. Токсините се акумулират в кръвоносната и лимфната системи, във вътрешните органи и в кожата. Натрупаните в организма шлаки, токсини и много други отровни вещества са причина за редица хронични заболявания.
На базата на научно откритие, удостоено с Нобелова награда за химия през 2003 г- е разработен оригинален метод за апаратна йонизация на водата, възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките в организма и извличане на натрупаните в тях токсини (отровни и вредни вещества) Уредите “А-03” и “А-04 (Китай) представляват система за прeчистване/детоксикация/ на организма, т.е. възможност за извличане на вредните вещества натрупали се в нашето тяло.
Същността на йонната водна терапия (детоксикация) се заключава в следното: стъпалата на краката /до глезените/ се потапят в леген с вода, в който е разтворена “щипка” сол; между краката е потопен електрод, свързан с детоксикатора, който йонизира водата и през порите на стъпалата навлизат отрицателно заредени йони в организма, възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделянето на натрупаните в тях токсини. Това води до възстановяване нормалната работа на органите нормализиране стойността на РН.При 30-минутната процедура, водата от бистра и безцветна се оцветява в плътен тъмен цвят и множество тъмни частици. Цветът зависи от това кои органи или системи е засегнала болестта, или къде са натрупани токсините (бъбреци, черен дроб и т.н.) и какво е било заболяването (ревматизъм, подагра, простата и т.н.).
Уредът има размери: 400х110х230 мм, тегло 3,5 кг. и се съхранява в малко луксозно метално куфарче. Препоръчва се уредът да се ползва от хора с постоянно напрежение при работа, страдащи от стрес и нервно изтощение, употребяващи алкохол и цигари, хора работещи в замърсена среда, пациенти с наднормено тегло, с повишено кръвно налягане, страдащи от диабет, хипертония, заболяване на бъбреците, възпаление на ставите и др. и при необходимост от общо тонизиране и освежаване на организма.
Не се препоръчва йонна терапия на пациенти с пейсмейкъри или др.имплантирани устройства с батерии и пациенти с трансплантирани органи; в ранния следоперационен период; при повишена температура и остри възпалителни заболявания; при открити рани на краката; при бременни и кърмящи жени и деца до 8 годишна възраст.

Няма коментари:

Публикуване на коментар